Welkom bij Emil Frey Mobility

Inspelen op de vraag naar flexibele mobiliteit.

 

Meer informatie? Neem contact op!

T: +31 (0)30 – 75 33 505
E: verhuur@emilfrey.nl

Vanaf 1 Januari 2023 is Emil Frey Mobility officieel van start gegaan.

“We willen een oplossing bieden voor een ieder die een auto nodig heeft maar deze niet wil kopen of leasen”, verklaart Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van Emil Frey Nederland.

Op zoek naar een zakelijke auto om een tijdelijke vervoersbehoefte op te lossen? Dan is een zakelijke shortlease auto van Emil Frey Mobility de oplossing. Het is flexibeler dan leasen en goedkoper dan huren. Kortom, een ideale combinatie om van te profiteren.

Aanhanger/Trailer Emil Frey Mobility namens Emil Frey Nederland

De auto’s zijn reclame vrij en komen rechtstreeks van onze eigen dealerbedrijven. Hierdoor kan Emil Frey Mobility de auto’s tegen scherpe tarieven aanbieden. Van een kleine personen auto tot een grote bakwagen met laadklep op B rijbewijs. Bij Emil Frey Mobility heeft u een keuze uit meerdere merken en modellen zowel op geel kenteken in EV, hybride of benzine als grijs kenteken in diesel of EV.

Binnen 2 werkdagen kunt u in een zakelijke auto rijden en het contract is na één maand per dag kosteloos opzegbaar. De auto’s kunnen op locatie in Nederland worden afgeleverd door eigen chauffeurs of met eigen materieel.

Voor noodgevallen, in geval van niet rijdbare schade of de auto is technisch niet meer rijdbaar bel met het 24/7 noodnummer 026–35 53 491 welke ook op de sleutelhanger vermeld staat. Onze hulpdienst helpt u graag weer op weg.

oprijauto's van Emil Frey Mobility

Shortleasen.

De concurrerende shortleasetarieven kunt u opvragen via de mail verhuur@emilfrey.nl. U rijdt al in een flexibel shortleaseauto vanaf € 465 excl. BTW per maand. Geen langlopende verplichtingen gewoon duidelijk en transparant.

Sleutel Emil Frey Mobility

Auto reserveren.

Voor het reserveren van een auto bel met 030-75 33 505 of mail naar verhuur@emilfrey.nl.

oprijauto plus auto Emil Frey Mobility

Huurauto afmelden.

Stuur een mail naar verhuur@emilfrey.nl met daarin het kenteken, de afmelddatum en tijdstip en de ophaallocatie waar de auto staat.

 

Contactgegevens:

Saturnusweg 12
3741 GW Baarn
T: +31 (0)30 – 75 33 505
E: verhuur@emilfrey.nl