Geplaatst op .

Auto Flevo is uitgeroepen tot ‘Audi Dealer van het Jaar 2020’

Dit werd bereikt door het behalen van zeer hoge scores tijdens de jaarlijkse Audi dealer van het Jaar verkiezing. Auto Flevo scoorde op alle fronten hoog, maar kwam vooral sterk voor de dag met zijn zeer hoge klantwaarderingen op het gebied van verkoop en onderhoud. Sinds november 2019 maakt Auto Flevo onderdeel uit van Emil Frey Nederland.

Audi organiseert ieder jaar de ‘Audi Dealer van het Jaar verkiezing’. Met de competitie stimuleert het merk dealers om het beste uit zichzelf te halen. De verschillende officiële Audi-dealers gaan deze strijd graag met elkaar aan en stellen alles in het werk om hun klanten perfect van dienst te zijn. Op tien punten op het gebied van service en mobiliteit worden de dealers getoetst, waarbij Auto Flevo dit jaar als winnaar uit de bus is gekomen.

Hoge klanttevredenheid

Vooral de mate van klanttevredenheid is een belangrijk criterium binnen de jaarlijkse verkiezing. Audi meet deze klanttevredenheid door samen te werken met TNS NIPO. Dit onderzoeksbureau neemt enquêtes af onder klanten, die hun dealer vervolgens een rapportcijfer geven. Daarnaast kunnen zij aangeven waar er eventuele verbeterpunten liggen. Onder meer dankzij de zeer hoge klantbeoordelingen op het gebied van verkoop en onderhoud mag Auto Flevo zich nu vol trots ‘Audi Dealer van het Jaar 2020’ noemen.

Felicitatie

Wij feliciteren het team van Auto Flevo met het behalen van dit prachtige resultaat!