Geplaatst op .

Emil Frey Nederland neemt per 1 januari 2019 een belang van 50% in Qoets.nl

Qoets.nl is in 2011 opgericht en richt zich vooral op de verkoop van jong gebruikte auto’s uit het premium segment. De dienstverlening van Qoets.nl is gebaseerd op een uniek online concept, waarbij de oriëntatie en aanschaf van een nieuwe auto gebeurt op de plaats en tijdstip van voorkeur van de klant. Door het constant doorontwikkelen van de online klantreis is Qoets.nl in staat een persoonlijke benadering te combineren met een hoge service graad en daarmee een hoge klantentevredenheid.

Hans Engelsma, eigenaar en oprichter van Qoets.nl, is blij met de nieuwe mede- aandeelhouder. “Emil Frey is een sterke partij en kan een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere groei van Qoets.nl.”
Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van Emil Frey Nederland, ziet de deelname als een strategische stap. “De deelneming in Qoets.nl geeft ons meer inzicht in de effectiviteit van het online retailmodel. Hans is met Qoets.nl op dat gebied één van de pioniers en heeft hiermee al een enorme expertise opgebouwd. Daarnaast zijn er verschillende synergiemogelijkheden waar we beide direct de vruchten van kunnen plukken”.

Voor de medewerkers van Qoets.nl verandert er weinig. Onder leiding van Hans Engelsma bouwt de onderneming verder aan haar groei en ontwikkeling.