Geplaatst op .

Hyundai Wittenberg beste Hyundai dealer van Nederland

Hyundai Wittenberg heeft van Hyundai Motors Nederland de Frontier Dealer Award 2015 uitgereikt gekregen. In totaal mogen 5 Hyundai dealers zich Frontier Dealer noemen.

Frontier Dealers zijn simpelweg de beste Hyundai Dealers van Nederland. Deze dealers voldoen aan de hoogste eisen van Hyundai en excelleren op het gebied van verkoop, klantvriendelijkheid en service. De prijzen werden uitgereikt door Wang-Chul (William) Shin, President van Hyundai Motor Nederland.

Grote stappen voorwaarts
Hoewel alle Hyundai-dealers de laatste jaren grote stappen voorwaarts hebben gemaakt, zijn de prestaties van Hyundai Frontier Dealers waaronder Hyundai Wittenberg simpelweg het beste. Zij zijn niet alleen een voorbeeld voor alle dealers met de commerciële activiteiten op het gebied van sales en after sales, maar zijn ook toonaangevend voor andere dealers met investeringen in dienstverlening, opleiding- en training én service.

Compliment voor de collega’s
Hyundai Wittenberg is vanzelfsprekend erg trots op deze erkenning. Directeur van Hyundai Wittenberg Robert van Barneveld; “Het winnen van deze award is een compliment voor alle collega’s en de stijgende lijn die we samen met de nieuwe importeur hebben ingezet”