Geplaatst op .

Nefkens Midden en Koot bundelen krachten

Peugeot dealers Koot en Nefkens in Huizen slaan per 1 juli 2016 de handen ineen en gaan verder onder de naam Nefkens-Koot. De vestiging van Koot Eemnes (Laarderweg) zal haar dienstverlening voortzetten in Huizen, de vestiging van Koot Baarn (Eemweg, Eemnes) blijft bestaan.

Door de nieuwe samenwerking verwachten beide partijen de dienstverlening binnen het rayon verder te kunnen optimaliseren. Rogier Hazeu, directeur Nefkens Midden: “De samenwerking is een mooie stap. Gezamenlijk zijn we beter in staat te anticiperen op de wensen van de markt, de klanten, en de eisen die tegenwoordig worden gesteld aan innovatie en ontwikkeling.” Rob en Walter Koot onderstrepen dit: “De nieuwe samenwerking geeft nieuwe mogelijkheden om in de snel veranderende markt optimale kwaliteit te blijven leveren.“

Behalve de verhuizing naar Huizen, verandert er zowel voor de medewerkers als voor de klanten van Koot Eemnes weinig. Het team van Koot Eemnes gaat mee naar de locatie in Huizen. De klanten blijven geholpen worden zoals ze gewend zijn.

De andere vestiging van Koot gaat verder onder de naam Nefkens-Koot Baarn, en blijft gevestigd aan de Eemweg 29k te Eemnes.