Geplaatst op .

Onze maatregelen tijdens de Corona-uitbraak

U vertrouwt op ons voor uw mobiliteit. Nu Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Emil Frey Nederland alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Wij volgen richtlijnen RIVM

Onze hele organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken etc. Ook als we aan uw auto werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

Verkoopteams goed bereikbaar

We zijn op verschillende manieren bereikbaar als u niet naar de showroom kunt komen. Onze verkoopadviseurs zijn online bereikbaar en willen u met plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Ons volledig aanbod nieuwe auto’s en occasions vindt u op deze website. U kunt makkelijk contact met ons opnemen via de buttons bij de voorraadauto’s.

Werkplaatsen beschikbaar voor reparatie en onderhoud

Onze werkplaatsen zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud professioneel uit te voeren.

Aflevering aan huis mogelijk

Heeft u een nieuwe auto besteld en wordt die binnenkort afgeleverd? Uiteraard kunnen wij uw auto ook thuis afleveren. Neem hiervoor contact op met uw verkoopadviseur. Als u ons uw wensen laat weten, doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen.