Geplaatst op .

PGA Nederland verkoopt Nefkens Oost en koopt vestigingen Emerpark Amersfoort en Hilversum

Per 13 november 2017 verkoopt PGA Nederland de activiteiten van Nefkens Oost. De vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen worden verkocht aan Autopalace Zwolle BV en de vestiging Velp aan Wassink Autogroep BV. Op desbetreffende vestigingen treffen klanten ook na 13 november de vertrouwde gezichten aan. Alle medewerkers van Nefkens Oost gaan over naar de nieuwe
eigenaren.

Emerpark Citroën Amersfoort en Hilversum

Tegelijkertijd neemt PGA Nederland van Autopalace Zwolle BV de Emerpark Citroën-dealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum over. Emerpark Amersfoort is tevens officieel DS-dealer. “De uitbreiding met de merken Citroën en DS is voor PGA Nederland van strategisch belang en een belangrijke uitbreiding van onze merken portfolio”, aldus Simon Luijckx, Voorzitter Raad van Bestuur van PGA Nederland. De Citroën- en DS dealeractiviteiten in Amersfoort en Hilversum gaan als een zelfstandige BV binnen PGA Nederland opereren.

Bekende regio voor PGA bedrijven

Kees Verschuur, de huidige bedrijfsdirecteur van Nefkens Oost BV, gaat leidinggeven aan de nieuwe Citroën- en DS-activiteiten binnen PGA Nederland en is blij met de overname: “Zowel in Amersfoort als Hilversum voldoen de bedrijven aan de laatste standards en klanten treffen op beide locaties vertrouwde gezichten aan. Alle Emerpark medewerkers gaan namelijk over naar PGA Nederland”.
Simon Luijckx vervolgt: “Daarnaast zijn het bedrijven in een regio die we goed kennen en waar we ook met andere merken actief zijn. We zien de toekomst met deze nieuwe merken dan ook vol vertrouwen tegemoet. Met de inzet van een ieder, zijn we er van overtuigd dat we er een succes van kunnen maken!”
De transacties passen geheel in het PSA Netwerkplan 2020. Eerder nam PGA Nederland in dit kader de Peugeot-activiteiten van Koot Baarn en Nabuurs Uden over.