Geplaatst op .

Pouw Automotive levert iedere maand behoorlijk wat auto’s af, maar 70 stuks in één keer is ook voor de Volkswagen, Audi en SEAT dealer enorm bijzonder. Op 30 augustus mocht Pouw in samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services de sleutels van 70(!) Volkswagen Transporters overhandigen aan Mark & Henk Baan, van Taxi Baan in Rijssen.

Henk Rozemuller had de eer om namens Pouw en Volkswagen Pon Financial Services de sleutels te overhandigen aan de heren Baan. Maar niet voordat de 70 Transporters in colonne – onder begeleiding van de politie – door Rijssen reden om ook alle inwoners van dit unieke moment mee te laten genieten. De Transporters, bestuurd door collega’s, vrienden en familie en voorzien van de Baan huisstijl, trokken veel bekijks. De stoet eindigde aan de Butaanstraat waar het taxibedrijf gevestigd is.

Dynamische overeenkomst
Taxi Baan gaat de Transporters inzetten voor onder andere leerlingenvervoer in verschillende gemeenten. Marc Baan spreekt van een dynamische overeenkomst. ‘Kopen is helemaal niet uit, maar leasen scheelt een hele zorg. We hebben geen omkijken naar het wagenpark. Bovendien zijn ze bij Pouw bereid om na een bepaalde periode mee te bewegen met veranderingen. Een partnerschap voor langere tijd dus. Dat is wat wij zochten.’ Rozemuller vervolgt, ‘deze order bewijst de kracht van onze organisatie en in het bijzonder onze fleetsales afdeling. Met hulp van onze importeur, Pon’s Automobielhandel, hebben wij samen deze fantastische order weten binnen te halen. Die overwinning vieren we vandaag met alle betrokkenen en belangstellenden.’

Bekijk het filmpje van deze bijzondere aflevering:

https://www.youtube.com/watch?v=6aRuZ1nIx-k