Geplaatst op .

De prijzen van de Renault Talisman, de opvolger van de Laguna, zijn bekend. De sedan is voor minimaal € 30.590 verkrijgbaar vanaf begin december. De leveringen starten begin volgend jaar, die van de Estate – meerprijs € 1.200 euro in het voorjaar.

Het motorenaanbod omvat twee benzinemotoren met 150 en 200 pk en drie diesels met vermogens van 110 tot 160 pk. De benzineversies zijn standaard uitgerust met automatische versnellingsbak, de twee sterkste diesels zijn er optioneel met EDC-automaat. De dCi 110 en dCi 130 dieselmotoren zijn met 21 procent bijtelling verkrijgbaar.

Renault biedt vier uitrustingsniveaus aan: Life, Zen, Intens en Initiale Paris. De basisuitrusting omvat airconditioning met automatische klimaatcontrole, hill-start assist, acht airbags, een audiosysteem met vier speakers en bediening op het stuur, digitale radio en Bluetooth.

Vanaf het uitrustingsniveau Zen is de Talisman voorzien van het R-Link multimedia- en navigatiesysteem met aanraakscherm, parkeersensoren en een automatisch dimmende binnenspiegel.

Een stapje hoger staat de Intens, met het 4Control-systeem (meesturende achterwielen), LED-koplampen, 18 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, massagefunctie en de Multi-Sense rijstandenschakelaar. Top-of-the-range is de Initiale Paris-uitvoering, met luxe als nappalederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen, een groter (8,7 inch) touchscreen, een Bose audiosysteem en 19 inch lichtmetalen wielen.