Geplaatst op .

Rosier en Terwolde gaan samenwerken

De dealeractiviteiten van Rosier Veendam en Terwolde Renault Veendam zullen per 1 januari a.s. samengaan onder de naam Terwolde Renault Veendam op de locatie van Rosier aan De Zwaaikom te Veendam.

Als gevolg van deze overname beschikt Terwolde Renault in Veendam straks over meer ruimte dan op haar huidige locatie om alle nieuwe modellen van Renault en Dacia te kunnen presenteren. Ook het groeiende marktaandeel van Dacia en Nissan en de behoefte aan meer presentatieruimte voor occasions, ligt aan dit besluit ten grondslag. Alle Renault-, Dacia-, en Nissan-activiteiten voor de regio Veendam en Winschoten zijn daarmee per 1 januari a.s. geconcentreerd op één locatie aan de Zwaaikom in Veendam.

Voor klanten van Rosier en Terwolde verandert er weinig. De medewerkers van Rosier en de familie Rosier zullen op de locatie aan De Zwaaikom, waar de activiteiten van Rosier en Terwolde gebundeld worden, samenwerken met de collega´s van Terwolde. Zo blijven de klanten van Rosier en Terwolde de voor hen vertrouwde gezichten aantreffen aan De Zwaaikom in Veendam.

Beide partijen kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.