Geplaatst op .

De vestigingen UAS Doorn, UAS Baarn en UAS Groningen zijn beloond voor hun exceptionele service in 2015 door het onafhankelijke reviewplatform Opiness.nl. Zij hebben het “Opiness Certificaat Aanbevolen door Klanten” in ontvangst mogen nemen.

Opiness.nl is een onafhankelijk reviewplatform waar klanten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Opiness.nl verzamelt ook klantreviews die gegeven worden via marktonderzoek- en klantfeedback bureaus. Zijn zijn gestart met de rubrieken kinderopvang, autobedrijven, apotheken, energie aanbieders en auto verzekeraars en deze rubrieken worden continu uitgebreid. UAS publiceert op Opiness.nl transparant de resultaten van haar klanttevredenheidsonderzoek voor al haar vestigingen.

Eens per jaar kijkt Opiness in bepaalde branches welke bedrijven uitzonderlijk goed hebben gepresteerd volgens klanten. Dit zijn bedrijven met een 8,5 of hoger en voldoende reviews in de meetperiode. Deze bedrijven of vestigingen worden dan beloond met het ‘Opiness Certificaat Aanbevolen door Klanten’.

UAS is verheugd dat de vestigingen Doorn, Baarn en Groningen zo’n mooi resultaat hebben behaald. De vestigingen Utrecht, Zwolle en Eindhoven zaten er met een 8,4 wel heel erg dicht bij maar kwamen net 0,1 punt tekort om in de lijst te worden gepubliceerd.