Geplaatst op .

Uitbreiding activiteiten Pouw

Harderwijk 8 oktober, vandaag heeft Pouw overeenstemming bereikt over de overname van Auto Flevo BV te Harderwijk.

Auto Flevo BV is actief met de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens en is de officiële dealer voor de regio Noord West Veluwe. Auto Flevo BV heeft in Harderwijk een 3-tal vestigingen. Het Volkswagen dealerbedrijf is gevestigd op de Zuiderbreedte 44 en op de Zuiderbreedte 46 is het Audi dealerbedrijf te vinden. Aan de Lorentzstraat 35 is het VW bedrijfswagencentrum gevestigd alsmede het occasioncentrum.

Auto Flevo is een sterke mobiliteitspartner met een uitstekende reputatie in de regio Noord West Veluwe. Bij Auto Flevo begrijpen ze als geen ander waar het voor de klant om draait: optimaal rijgenot en snelle vakkundige service. Met de overname door Pouw kan het bedrijf verder groeien en totale automobiliteit aan blijven bieden tegen een onderscheidend serviceniveau.

Auto Flevo BV zal in de toekomst aan de dealer activiteiten van Pouw worden toegevoegd. Door de overname groeit Pouw verder uit tot een groep met meer dan 500 enthousiaste collega’s medewerkers en 12 sales- en servicevestigingen in Gelderland en Overijssel.

De transactie wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Naar verwachting zal de beoogde transactie voor het einde van het jaar definitief zijn afgerond.

De huidige aandeelhouder van Flevo BV is tevens eigenaar van 2LEASE BV. Deze lease activiteiten worden overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services BV.

Bekijk hier de prachtige vestiging van Auto Flevo Hardewijk vanuit de lucht: video_Auto_Flevo