Over Emil Frey Nederland

Emil Frey Nederland is een ambitieuze en groeiende organisatie met een rijke historie, die een belangrijke plaats inneemt in de Nederlandse autobranche.

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 23 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens (Peugeot/DS/Citroën/Opel/Alfa Romeo/Jeep/Fiat/Fiat Professional/Abarth), Ekris (BMW/MINI), Pouw (Volkswagen/Volkswagen Bedrijfswagens/Audi/SEAT/ŠKODA), de Bois (Honda), Terwolde (Renault/Dacia/Nissan/Mitsubishi), ABD (Renault/Dacia/Nissan), Wittenberg (Hyundai) en XPENG. Naast deze dealerbedrijven maken ook Auto AZ, ABD Autoschade, Qarnet, De Jong Autoschade, MKB Lease, Elgersma (Automotive Supplies), Emil Frey Mobility, Emil Frey Schadeservice, en Emil Frey Car Trading Netherlands (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group.

Emil Frey Nederland NV is een dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is mede door de overname van PGA uitgegroeid tot een van de grootste automotive ondernemingen in Europa.

Emil Frey Nederland NV streeft naar een leidende positie in de Nederlandse automobielbranche. Hierbij staan klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid centraal. Echte toegevoegde waarde voor de klant kan immers alleen tot stand komen met en door tevreden medewerkers.

Dankzij een heldere netwerkstrategie, met voor elk merk dat Emil Frey Nederland vertegenwoordigt een dedicated management team en een eigen identiteit, staan de dealerbedrijven van Emil Frey Nederland dicht bij de klant. Waarbij merkbeleving en persoonlijk contact centraal staan.

Binnen Emil Frey Nederland combineren we de voordelen van onze schaalgrootte met onze persoonlijke klantbenadering. Dat doen we door onze kennis en kunde uit de groep te bundelen en om te zetten in concrete klantproposities. Daarbij staat ook weer de persoonlijke benadering centraal. Concreet gaat het bijvoorbeeld om onze innovatieve producten en diensten zoals de Vehicle Health Check en de Emil Frey Verzekeringen. De kracht van lokaal ondernemen gecombineerd met de voordelen van een grote, sterke speler!